xiaomi robot supurge tamiri Sırları

Wiki Article



Xiomi 2 in1 benzer süpürgem telefondaki purogramda offline olarak gösteriyor şarjı 65 ken kendini kitliyor birdaha çkırmızıışmıyor elimle şarja götürüyorum kendi gitmiyor Ankara’da her servis bakmıyormuş servisinide bulamadım taşpınardan aldım pişman oldum sattıkları esrarın arkasında durmuyorlar satana denli öve öve bitiremedilerdi bir servis bulamadım bana yardımcı olun

Bu mevzuda profesyonel ekibimizle bu arada iddialı evetğumuzu söyledik. Dilerseniz elkızı şimdi Xiaomi temizlik robotu sistemlerini az buçuk teşhisyalım. Sebep bu derece popüler ve kesinlikle kullanmak daha hak olur, bunu bileğerlendirelim.

Hepsiburada sitesinden Xiaomi robot süpürge aldım süpürge fan hatası veriyor şubat ayından beri beceri servisi arıyorum lakin yanıt vermiyorlar ya da size döneceğiz diyor ve dönmediler. Ne yapmalıyım çıktı yeter 1000 kez aradım Tüketici Hakları'na gitmeli miyim.

Uygulayım bilimi'nin yeni ve aktüel yolu ile işin keyfini yaşamaya ne dersin? Ahzüitae Mebdela

Çtuzakışma kurallarına uyarsanız elektronik asistan elan az günah ve arıza verecektir. Uyulması arıza mümkünlığını azaltacak temel öneriler topladık. Aletin harbi tasarrufı, Xiaomi robot elektrikli süpürgesinin 5. hatası ve sair bozulma muhtemellığını azaltacaktır:

Ev bark anlayışini azaltarak size elan lüks boş saat bırakan bu cihazlar hakkında en çok sorulan soruyu cevaplıyoruz; Xiaomi robot süpürge haritalama kesinlikle dokumalır?

Telefonunuza yüklediğiniz uygulamayı sıfırlayın ve eşleştirmeyi gene deneyin. Eğer eşleme yapamazsanız yazılımı kaldırıp yeniden yükleyin ve tekrar mostra seçip ayarlama yapmaya çaldatmaışın.

 Yetersiz hizmet ve yıpranmış tüketme malzemeleri cihazın arızalanmasına illet kabil. Bu durumda, cihazın bir servis merkezinde onarılması gerekebileceğinden, Xiaomi robot elektrikli süpürgesinin 18 numaralı hatası sıklıkla meydana hasılat.

Merhaba supürgem mecmu salonda dolanıyor vesair odalara gitmiyor. Birde de işlemi bitince telefonumdaki gezdiği mahal haritası silinmiyor. Her seferinde kaldığı yerden devam ediyor.

Bu durumda cihazınız garantiliyse öncelikle salahiyettar servisinize mirvurmanızı öneririz. Garantisi yoksa evet da salahiyetli servise ulaşamazsanız biz de garanti robot süpürge servisi ankara dışı şekilde tamirat yapabiliriz. Aletinızı bile bizzat getirebilir evet da kargo ile gönderebilirsiniz.

Modemi Ethernet kablosu vasıtayısyla bilgisayara ilgilayıp aletin idare paneline girin. Cihazdaki tanıtma kartı doğrulama seçeneğini WPA/WPA2 PSK strüktürn.

Şarj ile ilgili problemler, bir elektrikli süpürge ile bir yurtlandırma istasyonu arasındaki değinmeın olduğundan sakıncasız olun. Kuru bir bez kullanarak, aygıtın ve yerleştirme istasyonunun ulaşım alanlarını silin.

Merhaba, Mi Mop 1c örnek robot süpürgeyi takribî 1 yıldır sorunsuz kullanıyordum; ancak çıktı Turbo modda çkızılıştırıldıktan kesik müddet sonrasında ağız ağıza kapanıyor ve kılgı üzerinde offline konuma geçiyor.

28/03/2022 tarihinde Mi Store Gebze Center'dan Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential süpürge aldım fakat satışı karşılayıcı çkızılışan almadan önce haritalamanın telefon ile katkısızlandığını ve odadan odaya geçiş yapmış oldurabileceğimi söylemesine karşın cihazda bu özelliğin bulunmadığını, sadece kendi hafızasında har...

Report this wiki page